Vivax ACP-18CH50AEZI – aparat de aer conditionat modern si foarte eficient din clasa A++!

Cu o eficienta marita si tehnologie de ultima ora, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEZI este alegerea perfecta pentru a va bucura de un mediu ambiental placut si foarte relaxant, fie ca il veti amplasa intr-un living sau chiar dormitor de dimensiuni normale. Disponibil la un pret pe masura dotarilor sale, acesta se remarca in principal prin functiile speciale de racire, de pana la 18000 BTU, respectiv de incalzire cu o capacitate generoasa de pana la 18000 BTU, respectiv 19000 BTU, dar si mai multe caracteristici utile si de inalta calitate.

Noul aparat de aer conditionat de la Vivax beneficieaza de tehnologia speciala DC-Inverter, ceea ce inseamna ca ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interne dispune de un motor puternic DC-Inverter, asigurand asadar o turatie variabila de ventilare (racire) pentru a va bucura de un maxim de confort si totodata un nivel cat mai redus de zgomot de doar 20 dB. In plus, motorul care angreneaza ventilatorul unitatii exterioare este de asemenea de tip DC-Inverter pentru o performanta ridicata.

PROMOȚIE Vivax ACP-18CH50AEZI Z-Design, Inverter, 18000 BTU/h – verifică preț

In ceea ce priveste eficienta energetica, modelul Vivax ACP-18CH50AEZI Z-Design indeplineste chiar si cele mai ridicate standarde cerute de normele in vigoare ale Uniunii Europene, si anume este incadrat cu succes in clasa energetica A++ pentru functia de racire, respectiv in clasa energetica A+ pentru cea de incalzire.  Datorita celor doua clase energetica A+ si A++, aparatul inregistreaza un consum de putere de maxim 1633 W la racire si de aproximativ 1542 W la incalzire.Vivax ACP-18CH50AEZI

Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant asigura o protectie mult mai mai buna a compresorului de tip Inverter impotriva temperaturilor mai ridicare din cauza unor scapari de agent frigorific, in timp ce aparatul de aer conditionat de la Vivax va afisa eroarea de cod “CE” si se va opri in mod automat. In plus, functia de memorare a pozitiei flapsului va permite sa va bucurati de aceeasi pozitie a flapsului ce dirijeaza jetul de aer, ca cea pe care ati setat-o ultima data.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEZI dispune de un display digital pentru afisarea informatiilor importante in timp real, un ventilator DC-Inverter cu un flux de aer incrucisat si o viteza ajustabila prin intermediul celor trei trepte de viteza a acestuia, un filtru anti-praf si nu in ultimul rand de un filtru Cold Catalist. Cu toate acestea, aparatul mai beneficieaza de mai multe functii utile si de inalta calitate, precum Racire (Ventilare), Incalzire, Auto restart, Dezghetare automata, Dezumidificare si Sleep (mod de noapte).

Comentarii

Leave a reply

Review IT