Vivax Imago TV-55LE74T2 – televizor FHD LED cu diagonala mare de 140 cm si pret destul de bun!

Recomandat pentru vizionarea posturilor TV si a continutului multimedia preferat sau pentru utilizarea ca un simplu monitor Full HD de mari dimensiuni, televizorul LED Vivax Imago TV-55LE74T2 este o posibila alegere perfecta pentru toti cei care vor sa se bucure de imaginile Full HD pe o diagonala foarte mare. Disponibil mai nou si pe eMAG.ro la un pret destul de accesibil, acesta vine in principal cu un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere.

Televizorul accesibil si elegant de la Vivax se remarca in special printr-un display foarte bun de tip LED, cu o diagonala generoasa de 140 de centimetri (55 inch), rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un contrast de 4000:1, o luminozitate decenta de 300 cd/mp si un timp de raspuns rapid de numai 5 milisecunde, care poate afisa imagini Full HD de foarte buna calitate si culori naturale pentru a va putea bucura de o experienta de vizionare excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Televizor LED Vivax Imago, 55″, 140 cm, LED TV-55LE74T2, FullHD

Pe langa toate caracteristicile de imagine de mai sus, ecranul Full HD de 55 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala/verticala, oferind asadar imagini la fel de bune si culori vii din orice unghi de vizualizare al TV-ului. In plus, televizorul LED de mari dimensiuni este incadrat in clasa de eficienta energetica A pentru o eficienta energetica ridicata, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 127 kWh.Vivax Imago TV-55LE74T2

Televizorul LED Vivax Imago TV-55LE74T2 este compatibil cu suportul standard de perete VESA pentru a il putea monta rapid si cu foarte mare usurinte pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fara a mai ocupa prea mult spatiu cu o comoda TV si nu numai. In ceea ce priveste conectivitatea, acesta integreaza un port VGA (D-sub 15 pini), o intrare Scart (RGB), un port USB 2.0, o intrare audio jack de 3,5 milimetri, precum si trei porturi digitale HDMI.

Caracteristicile sale generale includ un tuner digital (DVB-T, DVB-C, DVB-T2) si un slot CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Cu toate acestea, TV-ul LED de la Vivax mai dispune de o functie de monitor pentru conectarea simpla a acestuia la un PC sau laptop, dar si de un player multimedia integrat pentru redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT