REVIEW: Whirlpool ACM 808 BA S – cu inducție și design de satin!

Preț Whirlpool ACM 808 BA S

Plita încorporabilă Whirlpool ACM 808 BA S are o culoare unică de bronz satinat. Prin urmare, ai posibilitatea de a adăuga un stil de design original în bucătăria ta. Suprafața de gătit este realizată cu 4 suprafețe cu inducție, două independente și două cu Flexible Cooking. Acestea oferă posibilitatea de a extinde zona de gătit. Cu funcția Booster și Eco Booster, gătitul se produce cu rapiditate, fiind benefic mai ales atunci când te grăbești foarte tare, economisind nu numai timpul ci și consumul. Oprirea automată este o oportunitate unică de a recunoaște prezența vaselor pe suprafața de gătit. Acest lucru permite o utilizare mai eficientă și un consum de energie mult mai mic. Elementul de încălzire prin inducție, încălzește vasul în sine, acesta reprezentând un avantaj al plitei încorporabile  Whirlpool ACM 808 BA S. Prețul acestei plite, deși nu este foarte mare, acum poate fi găsit la reducere.

Plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA S, Inductie, 4 zone de gatit, Touch Control, Silver

Plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA S, Inductie, 4 zone de gatit, Touch Control, Silver

Review Whirlpool ACM 808 BA S

Aspectul solid al plitei încorporabile Whirlpool ACM 808 BA S este în concordanță cu nivelul său global, fiind un dispozitiv avansat tehnologic, cu inducție și putere, completată cu focalizarea automată. Plita este dotată cu 4 zone de gătit, acestea variind ca dimensiune, una mică, una mare și două încadrate într-o zonă ovală. Panoul controlului se face cu taste touch și merită menționat faptul că există un timer și o funcție de blocare automată. Plita se alimentează de la sursa de curent electric, iar zonele de lucru sunt cu inducție. Butoanele incrustate, sunt evidențiate cu pictograme și sunt acționate prin sistem Touch. La o simplă atingere plita începe să se încălzească. Whirlpool ACM 808 BA S mai este dotată cu o funcție de încălzire rapidă, denumită EcoBooster. Această funcție nu numai că are menirea de a accelera procesul de gătire, dar economisește și energia electrică. Cu FlexiCook se poate extinde zona de lucru. Designul plitei încorporabile Whirlpool ACM 808 BA S este realizat din sticlă ceramică de culoare silver. Această nuanță de bronz satinat aduce un plus de eleganță oricărei bucătării moderne. Fiind un model integrat, se adaptează foarte ușor oricărei culori de mobilier.

Părerea noastră despre produs

Compania Whirlpool combină gătitul tradițional cu tehnologia pe inducție în noua plită incorporabilă cu seria ACM 808 BA S. Acest lucru aduce economii importante, oferind un consum energetic mai mic cu 50%, dar cu cele mai bune rezultate de pe piață. Cu Eco Booster gătitul devine mai rapid și mult mai economic. Cu Flexibil Cookig este permisă setarea automată a puterii, ajustând nivelul suprafeței de gătit. Plita este dotată cu 4 zone de gătit cu inducție, cu alimentare electrică. Butoanele poziționate frontal pot fi acționate prin simpla atingere mult mai ușor și mai util. Designul aduce un plus de eleganță oricărei bucătării, indiferent de culoarea mobilierului. Whirlpool ACM 808 BA S este o plită încorporabilă modernă, performantă și este recomandată tuturor utilizatorilor.

Whirlpool ACM 808 BA S

Inductie, 4 zone de gatit, Touch Control, Silver

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Whirlpool ACM 808 BA S este foarte frumoasă cu nuanța sa silver. Se încorporează perfect în mobilierul bucătăriei și îi dă o notă modernă. Funcțiile de gătire sunt realizate cu cele mai noi tehnologii, aducând ușurință la gătire. Acționarea butoanelor se face foarte ușor, deoarece sunt în sistem Touch. Din punctul meu de vedere, Whirlpool ACM 808 BA S cu inducție este una dintre cele mai performante plite de pe piața în domeniu.

Plita încorporabilă Whirlpool ACM 808 BA S este perfectă pentru orice bucătărie. Culoarea argintie o face potrivită a se încadra în mobilierul oricărei bucătării.  Funcțiile de gătire performante aduc ușurință la gătire. Cu funcția Eco Booster economisești energia iar cu Booster timpul de gătire.  Din punctul meu de vedere, plita încorporabilă cu inducție Whirlpool ACM 808 BA S este una dintre cele mai bune dispozitive de gătit.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT