Whirlpool BLF 8001 OX – combina frigorifica cu un design elegant si o capacitate foarte buna!

Accesibila, moderna si destul de spatioasa, combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX reprezinta o solutie ideala pentru racirea/congelarea de buna calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra preferate, gratie designului elegant si a dotarilor sale destul de bune. Disponibila la un pret decent pentru aproape orice buget, aceasta vine cu un design elegant, clasa energetica A+, o capacitate generoasa de depozitare, un sistem de racire clasic, un nivel redus de zgomot de doar 38 dB si nu numai.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Whirlpool se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa, gratie carcasei elegante si rezistente de culoare argintie, fabricata din otel inoxidabil, precum si a celor doua usi reversibile cu maner incorporat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 69 de kilograme si masoara 188,8 centimetri pe inaltime, 59,5 centiemtri latime si o adancime de 65,5 centimetri, inregistrand de asemenea un nivel minim de zgomot de doar 38 dB la interior.

PROMOȚIE Whirlpool BLF 8001 OX, 339 l, Clasa A+, H 188.5, Inox – verifică preț

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 309 kWh/an (convenabil pentru un astfel de aparat frigorific, insa putin cam ridicat pentru un model cu No Frost). Capacitatea sa generoasa de depozitare se datoreaza unui volum net total foarte bun de 339 de litri, si anume compartimentul frigiderului detine un volum net mare de pana la 228 de litri, in timp ce restul volumului net total de 111 litri ii revine congelatorului.Whirlpool BLF 8001 OX

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla, dintre care doar doua sunt ajustabile pe inaltime, un compartiment MaxiBox pentru fructe/legume, trei rafturi amplasate pe usa pentru sticle, borcane si diferite alimente ce nu incap pe rafturile din sticla, o iluminare interioara, dar si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza la randul sau de trei compartimente transparente si foarte spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, precum si de o capacitate suficienta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

In ceea ce priveste racirea/congelarea aparatului frigorific, acest lucru se realizeaza prin intermediul unui sistem de racire clasic, pe baza de conducte cu agent frigorific, ceea ce rezulta formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, fiind astfel necesara dezghetarea manuala la o anumita perioada de timp a compartimentul congelatorului. Chiar daca nu este dotata cu un sistem de tip No Frost, combina frigorifica marca Whirlpool asigura un microclimat ideal pentru pastrarea proaspata a alimentelor dumneavoastra din frigider, avand un sistem de dezghetare automat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT