Whirlpool BSNF 8101 W Aqua – combina frigorifica cu dispenser de apa si tehnologie Supreme NoFrost!

Moderna, performanta si destul de spatioasa, combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua este alegerea perfecta pentru racirea/congelarea de cea mai buna calitate a alimentelor proaspete, gratie dotarilor sale de ultima generatie. Combina frigorifica de la Whirlpool se remarca printr-un design modern, clasa energetica A+, tehnologia Supreme NoFrost, un dispenser de apa, tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control si o capaciate generoasa de depozitare, fiind disponibila la un pret foarte bun in aceasta perioada.

Tehnologia Supreme NoFrost, alcatuita din doua sisteme separate de racire NoFrost pentru ambele compartimente ale combinei frigorifice marca Whirlpool, impiedica formarea de gheata si totodata inghearea alimentelor din congelator, in timp ce in frigider creeaza un climat  ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete. In plus, tehnologia invoatoare Supreme NoFrost ofera, de asemenea, o umiditate foarte buna la interior, o distributie ideala de temperatura, precum si mirosuri care nu amesteca intre cele doua compartimente separate, ceea ce asigura o racire/congelare de cea mai buna calitate.

PROMOȚIE Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost, 319 l, Clasa A+ – verifică preț

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de aproximativ 311 kWh/an. Caracteristicile sale generale includ un volum net total generos de pana la 319 litri pentru ambele compartimente ale aparatului frigorific marca Whirlpool, un dispenser de apa, un sistem de avertizare pentru usa deschisa, un sistem antibacterian pentru un interior proaspat si extrem de curat, precum si un sistem de avertizare pentru temperatura ridicata, avand un nivel minim de zgomot de doar 42 dB.Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Tehnologia speciala Al 6-lea Simt Fresh Control se bazeaza pe un senzor avansat pentru optimizarea in permanenta a temperaturii si nivelului de umiditate din interiorul combinei frigorifice marca Whirlpool. Astfel, tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control va restabili, de 5 ori mai repede, conditiile ideale in intreg interiorul aparatului frigorific, ceeea ce permite ca prospetimea alimentelor dumneavoastra sa fie mentinuta pe o perioada de 4 ori mai lunga de timp, in comparatie cu celelalte modele conventionale.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net mare de pana la 218 litri, patru rafturi din sticla, un suport pentru oua, un compartiment pentru fructe/legume, doua rafturi amplasate pe usa, o iluminare interioara pe LED si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul dispune de un volum net de 97 de litri, trei compartimente spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult fata de frigider, un sistem de dezghetare automat, dar si de o capacitate decenta de congelare de pana la 4 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT