Zass ZAC 22/ILN – aparat de aer conditionat modern, performant si foarte eficient!

Dotat cu tehnologia speciala Inverter si o capacitate generoasa de racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Zass ZAC 22/ILN este ideal pentru a va putea bucura de un mediu ambiental placut si foarte confortabil, indiferent de vremea de afara. Acesta vine cu un design modern si destul de compact, clasa energetica A+++/A++, filtru cu carbon activ, o capacitate ridicata de racire/incalzire si mai multe functii utile si de ultima generatie, toate acestea la un pret decent.

Aparatul de aer conditionat modern si performant de la Zass are un coeficient de randament sezonier SEER 5,6 la racire si SCOP 4 la incalzire, ceea ce ii permite sistemului de climatizare sa fie incadrat cu succes in clasa de eficienta energetica A+++ la racire, respectiv clasa energeica A++ la incalzire. Astfel, acesta ofera un consum cat mai redus de energie electrica, atat la racire cat si la incalzire, mai exact aparatul de aer conditionat inregistreaza o putere consumata la racire/incalzire de 6,1 kW.

PROMOȚIE Zass ZAC 22/ILN Inverter, 22000 BTU – verifică preț

Datorita tehnologiei Inverter, aparatul integreaza un nou model de compresor rotativ de la brandul Hitachi Hightech, detinut de marea companie japoneza de IT Hitachi, cu un randament inalt si componente mecanice/electrice de ultima generatie, care asigura o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme. In plus, acesta beneficieaza si de o functie speciala de decongelare automata pentru imbunatatirea parametrilor optimi de functionare.Zass ZAC 22 ILN

Caracteristicile sale generale includ o capacitate foarte mare de racire/incalzire de pana la 22000 BTU/h (cu o capacitate foarte buna de racire/incalzire de maxim 6,1 kW), un display frontal digital (cu un aspect modern si discret) si un kit de instalare inclus pentru 4 mentri de traseu. Pe langa toate acestea, functia de curatare automata usuca suprafata vaporizatorului in unitatea interna pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiurilor, in timp ce filtrul cu carbon activ ofera un aer proaspat si extrem de curat.

Aparatul de aer conditionat Zass ZAC 22/ILN dispune si de mai multe functii utile si de ultima generatie, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Turbo pentru o racire/incalzire rapida, Ionizare, Auto Restart pentru repornirea automata a aparatului la setarile anterioare, Timer pentru setarea timpului de pornire/oprire automata a aparatului, Dezumidificare pentru eliminarea umiditatii din incapere, dar si Sleep mode pentru reducerea zgomotului si totodata a consumului de energie electrica pe timpul noptii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT