Beko WKY71033LSYB2 – Masina de spalat rufe cu design modern si functii noi

Dupa ce am insistat in mai multe randuri si i-am explicat sotului meu ca avem nevoie de o masina de spalat noua, am reusit sa-l conving sa achizitionam o masina moderna, Beko WKY71033LSYB2. Cu vechea masina efectiv nu se mai putea. Facea probleme, nu storcea rufele si uneori palpaiau mai multe leduri, semn ca undeva exista o eroare in programul sau.

In fine, ma bucur enorm ca am reusit sa schimbam masina de spalat. Beko WKY71033LSYB2 este absolut minunata. O am de aproape doua luni si pot spune doar lucruri bune despre ea. Vechea masina avea o capacitate de incarcare mai mica, de kg, iar aceasta masina are o capacitate mai mare, de 7 kg, ceea ce inseamna ca pot sa spal mai multe haine intr-un singur ciclu. De la momentul achizitiei vechii masini si pana in prezent au mai aparut inca doi membri mici in familia noastra si acum avem mai multe randuri de hainute de spalat.

   Vezi AICI pretul pentru Beko WKY71033LSYB2 

Imi place ca Beko WKY71033LSYB2 include si un program special pentru spalarea hainelor bebelusilor nostri, iar noi putem fi mai linistiti ca nu vor dezvolta vreo reactie adversa la detergenti si alte substante chimice. Dupa spalare, hainele raman foarte curate, bine limpezite si fara miros de detergent. In plus, cu functia Pet Hair Removal hainele raman curate si fara par de pisica sau catel. In cazul nostru, lucrul acesta este extrem de bine venit caci locuim in mediu rural si avem mai multe animale de companie.

Beko WKY71033LSYB2

Beko WKY71033LSYB2 vine in total cu 15 programe, din care cele mai utile mi se par Bumbac Eco, Daily Xpress si Dark Care. Exista cicluri de spalare speciale in functie de tesatura materialelor. Pentru spalarea hainelor, pot folosi detergent granule si chiar detergent lichid pentru ca masina este prevazuta cu un dispozitiv special.

In ceea ce priveste functiile speciale, ma declar super incantata de faptul ca pot urmari usor programele principale, ca pot bloca butoanele in timpul functionarii (copii vor si in cateva luni vor incepe sa exploreze mediul din jurul lor, putand fi tentati sa apese pe toate butoanele posibile). In timpul spalarii, pe masina se poate vizualiza timpul ramas pana la finalizarea ciclului. In acest fel, imi pot planifica usor timpul, sa stiu cand pot pleca de acasa sau in cat timp trebuie sa pregatesc copiii sa doarma.

Va oferim si cateva alternative pentru aceasta masina de spalat:

Indesit IWSC 61051 C – citeste review
Beko WMY71033LMB3 – vezi specificatii
Whirlpool AWO/C61000 – afla pretul actualizat

Nu pot omite faptul ca masina de spalat Beko WKY71033LSYB2 este argintie, se pastreaza curata foarte usor (nu a fost nevoie sa o curat deloc pe exterior pana acum) si ca este foarte simplu de utilizat, chiar si de catre mama mea care ne viziteaza uneori si care nu este familiarizata cu tehnologia moderna.

Reclama Beko:

Specificatii rapide:
Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LCD
Viteza de centrifugare (rpm): 1000
Capacitate de incarcare (kg): 7
Clasa de eficienta energetica: A+++

Comentarii

Leave a reply

Review IT